Δευτέρα, Ιανουάριος 25, 2021

Καλώς ήρθατε στην πληρέστερη εκθεσιακή πύλη!

Για ενημερώσεις ή δελτία τύπου επικοινωνήστε μαζί μας στο info@iexpo.gr

Δείξε το αρχείοEMailΕκτύπωση

HELEXPO

HELEXPO Α.Ε.
Εγνατία 154
546 36, Θεσσαλονίκη
τηλ: 2310 291 111
fax: 2310 256 827
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
www.helexpo.gr

Η αναπτυξιακή στρατηγική της HELEXPO στοχεύει στην ανάδειξη της Θεσσαλονίκης και της Ελλάδας σε ένα Διεθνές Περιφερειακό Εκθεσιακό Κέντρο, επίκεντρο μιας Ευρύτερης Περιοχής που περιλαμβάνει χώρες οι οποίες δεν γειτνιάζουν μόνο γεωγραφικά, αλλά έχουν και ισχυρούς πολιτιστικούς, οικονομικούς, θρησκευτικούς και πολιτικούς δεσμούς με τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα, αλλά στη συντριπτική πλειοψηφία τους είναι αναδυόμενες οικονομίες, αναδυόμενες αγορές, κατάλληλες για την ιχνηλασία και την αξιοποίηση ευκαιριών για διεθνείς εμπορικές συναλλαγές υψηλών αποδόσεων. Τις χώρες αυτές, 30 στον αριθμό, τις αποκαλούμε τιμητικά και προνομιακά HELEXPO Countries με σκοπό να προσανατολιστεί σ’ αυτές μια στρατηγική πωλήσεων που να καθιστά ελκυστικές τις εκθέσεις της HELEXPO σε εκθέτες και επισκέπτες.

Σήμερα η HELEXPO διαθέτει ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο αντιπροσώπων στις HELEXPO COUNTRIES και σε χώρες-κλειδιά του παγκόσμιου εμπορίου, αξιοποιεί το δίκτυο των Ελληνικών Γραφείων Εμπορικών και Οικονομικών Ακολούθων σε όλο τον κόσμο, συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου Θεσσαλονίκης, διευρύνοντας το διεθνή χαρακτήρα των εκθέσεων που διοργανώνει, ενώ παράλληλα με την υπηρεσία προκαθορισμένων επιχειρηματικών συναντήσεων expo-partenariat καθιστά τις εκθέσεις της ακόμη πιο εμπορικές και συμφέρουσες.

Η νέα στρατηγική marketing της HELEXPO περιλαμβάνει πλήρη αξιοποίηση της τεχνολογίας πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών (IT) με ανθρώπινο πρόσωπο, ενώ ως ο κυριότερος εκθεσιακός φορέας της χώρας, αποβλέπει στην ανάπτυξη της εκθεσιακής φιλοσοφίας και κατάρτισης του σύγχρονου Έλληνα επιχειρηματία.

Από το 2006 και με τη συμμετοχή των σημαντικότερων επιχειρήσεων κάθε κλάδου λειτουργεί το «HELEXPO CLUB», ως επιβράβευση της εμπιστοσύνης που δείχνουν οι εκθέτες, αλλά, και ως ουσιαστικό κίνητρο προνομιακής συμμετοχής τους σε περισσότερες εκθέσεις και εργαλείο ενδυνάμωσης της εταιρικής εικόνας τους μέσα από τα επιπλέον προνόμια και τις επιπλέον ευκαιρίες και δυνατότητες που τους παρέχει η HELEXPO.

Άμεσος και διαρκής στόχος της εκθεσιακής πολιτικής της HELEXPO, είναι ο εμπλουτισμός του εκθεσιακού ημερολογίου της με νέες εκθεσιακές διοργανώσεις.

Σε ότι αφορά την Αθήνα, ο προγραμματισμός της HELEXPO πλέον συνδέεται με το νέο εκθεσιακό κέντρο που θα λειτουργήσει εντός του 2008 στην περιοχή του ΟΑΚΑ επιφάνειας 15.000 τ.μ.

Σε όλα αυτά, έρχεται να προστεθεί και η προσπάθεια της HELEXPO να κερδίσει ένα καλύτερο μερίδιο στη συνεδριακή αγορά, με την προσέλκυση μεγάλων – διεθνών συνεδρίων. Επίκεντρο της συνεδριακής πολιτικής της HELEXPO είναι η Θεσσαλονίκη, με την προσέλκυση και φιλοξενία κορυφαίων συνεδρίων στα Συνεδριακά Κέντρα της που πλέον, πέρα από το «Ι.Βελλίδης» και το «Ν.Γερμανός», περιλαμβάνουν μια νέα πολυτελή αίθουσα τη HELEXPO CORONA, κατάλληλη για κάθε μορφής σημαντική εταιρική ή κοινωνική εκδήλωση. Στην Αθήνα η HELEXPO διεκδικεί, στο πλαίσιο διεθνούς διαγωνισμού που προκήρυξαν τα Ολυμπιακά Ακίνητα, την εκμετάλλευση και λειτουργία του νέου Διεθνούς Συνεδριακού Κέντρου Αθηνών στο Φαληρικό Δέλτα (πρώην Sports Pavilion) για τα επόμενα 25 χρόνια.

Σημαντική επίσης ανάπτυξη δραστηριοτήτων παρουσιάζει η θυγατρική εταιρεία ολοκληρωμένων εκθεσιακών παραγωγών HELEXPRO που, στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της, ξεπέρασε τις προσδοκίες των μετόχων της αποτελώντας ένα ισχυρό εργαλείο marketing για τη HELEXPO και τους πελάτες της, αλλά και μια μονάδα ολοκληρωμένων υπηρεσιών εκθεσιακού marketing.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δραστηριοποίηση και ανάπτυξη της HELEXPO και των εκθέσεων δεν συμβάλει μόνο στην τόνωση των οικονομικών δραστηριοτήτων σε διάφορους κλάδους της εθνικής οικονομίας, αλλά παράλληλα αποτελεί την πλέον προσοδοφόρα εναλλακτική μορφή τουρισμού διεθνώς και η οποία μπορεί να δώσει στο τουριστικό προϊόν της χώρας μας δωδεκάμηνη διάρκεια και με υψηλές αποδόσεις. Ιδιαίτερα για τη Θεσσαλονίκη που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο μέρος των δραστηριοτήτων της HELEXPO υπολογίστηκε ότι η τοπική οικονομία απολαμβάνει έναν επιπλέον κύκλο εργασιών που κυμαίνεται από 150 έως 250 εκατ. ευρώ ετησίως.


Θέμης Καρτσιώτης

Διευθύνων Σύμβουλος

  
 
Ημερομηνία Έκθεση Εκθεσιακό κέντρο Πόλη Διοργανωτής
Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν διαθέσιμες εκδηλώσεις

Powered by MasterNet

Copyright © 2010-17 iexpo.gr