Τρίτη, Ιανουάριος 19, 2021

Καλώς ήρθατε στην πληρέστερη εκθεσιακή πύλη!

Για ενημερώσεις ή δελτία τύπου επικοινωνήστε μαζί μας στο info@iexpo.gr

EMail Εκτύπωση

Εκδήλωση 

Artoza 2017
Τίτλος:
Artoza 2017
Πότε:
03/03/2017 - 06/03/2017 
Που:
Metropolitan Expo - Σπάτα
Κατηγορία:
Forum Α.Ε.

Περιγραφή

ARTOZA: ΕΝΑΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ!

Mε 27 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στα εκθεσιακά δρώμενα της χώρας και με ασύλληπτη επιρροή στον κλάδο της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής, η ΑRTOZA αποτελεί διαχρονικά ένα λαμπερό εκθεσιακό «διαμάντι», όντας μία από τις πλέον επιτυχημένες επαγγελματικές εκθέσεις στην Ελλάδα αλλά και μια από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς.

Μαγνήτης τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για την προμηθευτική αγορά, η ΑRΤΟΖΑ είναι ένα πανίσχυρο φόρουμ διεύρυνσης των εμπορικών διασυνδέσεων και ταυτόχρονα η πιο λαμπρή γιορτή συσπείρωσης, επιμόρφωσης και καινοτομίας της σύγχρονης Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής από την οποία δεν νοείται να λείπει κανείς.

Πλατφόρμα καινοτομιών & εξελίξεων

Κάθε δύο χρόνια η ARTOZA έρχεται να επιβεβαιώσει τη φήμη της και να αποτελέσει πλατφόρμα καινοτομιών και εξελίξεων όχι μόνο για τον κλάδο τον οποίο υπηρετεί αλλά και για τον ευρύτερο επισιτιστικό κλάδο. Με την τεράστια αναγνωρισιμότητα και την ελκτική δύναμη που έχει αποκτήσει μέσα από την 27χρονη πορεία της, η ARTOZA συγκεντρώνει στελέχη και ιδιοκτήτες από χιλιάδες επιχειρήσεις της Αρτοποιίας, της Ζαχαροπλαστικής, του Παγωτού αλλά χιλιάδες και από τα ξενοδοχεία και τη μαζική εστίαση. Η προηγούμενη 14η διοργάνωση της έκθεσης απέδειξε για ακόμα μία φορά με τα συγκλονιστικά μεγέθη της-250 εκθέτες, περισσότεροι από 50.000 επαγγελματίες επισκέπτες από 20.700 επιχειρήσεις- ότι αποτελεί το πιο ισχυρό σημείο αναφοράς για την Αρτοποιία και τη Ζαχαροπλαστική στη χώρα μας.

Εδώ ζυμώνεται το μέλλον του κλάδου!

Η 15η ARTOZA 2017, που ήδη ετοιμάζεται (3-6 Μαρτίου 2017, Metropolitan Expo), είναι βέβαιο ότι θα ξεπεράσει και τις πιο λαμπρές της ιστορίας της, καθώς αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 250 εκθέτες -ήδη έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους με συμβόλαιο 170 κορυφαίες εταιρείες της προμηθευτικής αγοράς- και ότι θα αποδώσει τα μέγιστα εμπορικά οφέλη για τους επαγγελματίες που συμμετέχουν, είτε ως εκθέτες είτε ως επισκέπτες.

Με το σλόγκαν της έκθεσης «Εδώ ζυμώνεται το μέλλον του κλάδου!» να δίνει το στίγμα της ελληνικής και της διεθνούς αγοράς, η ΑRΤΟΖΑ αποτελεί εδώ και τρεις δεκαετίες το σταθμό της εμπορικής δραστηριότητας, προβολής και προώθησης των πλέον σύγχρονων τάσεων στους τομείς των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και της τεχνογνωσίας των κλάδων Aρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής.

Οργάνωση:
Forum A.E.
Λεωφ. Βουλιαγμένης 328
17342 Άγιος Δημήτριος
Τηλ: +30 210 5242100
Fax: +30 210 5246581
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
www.forumsa.gr

Τόπος διεξαγωγής

Metropolitan ExpoΧάρτης
Εκθεσιακό κέντρο:
Metropolitan Expo
Οδός:
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών
ΤΚ:
19019
Πόλη:
Σπάτα
Νομός:
Αττικής
Χώρα:
Χώρα: gr

Περιγραφή

Athens Metropolitan Expo

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»
190 19, Τ. Θ. 800 72, Σπάτα
Τηλ. 210 3542900 Fax 210 3542910
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
www.metropolitanexpo.gr

 

Φωτογραφικό υλικό

ekthesiakoixoroi.jpginfo.jpgmapGr.jpgparking.jpgvisitors.jpg

Πρόσβαση

metexpoaccess.pngmetexpoaccess2.pngmetexpoaccess3.pngmetexpomap.jpg

 

Περιληπτικά

Το METROPOLITAN EXPO αλλάζει τα εκθεσιακά δεδομένα της Ελλάδας, η οποία πλέον διαθέτει ένα Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο διεθνών προδιαγραφών.

Το METROPOLITAN EXPO αποτελεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της Αττικής, καλύπτοντας συνολικά 50.000 τ.μ. και συγχρόνως το πλέον σύγχρονο, προσφέροντας μία Ευρωπαϊκού επιπέδου εκθεσιακή υποδομή στο λεκανοπέδιο, αλλά και σε όλη τη χώρα.

Η λειτουργία του ξεκίνησε το 2009, σε ένα από τα πιο νευραλγικά σημεία της πρωτεύουσας, τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», γεγονός που το καθιστά σημείο αναφοράς στο εκθεσιακό γίγνεσθαι.

Το METROPOLITAN EXPO ανοίγει νέους ορίζοντες στην εκθεσιακή και συνεδριακή πραγματικότητα της χώρας μας.

Powered by MasterNet

Copyright © 2010-17 iexpo.gr