Δευτέρα, Μάιος 20, 2024

Καλώς ήρθατε στην πληρέστερη εκθεσιακή πύλη!

Για ενημερώσεις ή δελτία τύπου επικοινωνήστε μαζί μας στο info@iexpo.gr

Εκδήλωση 

Τίτλος:
Έκθεση Οικοδομή 2023
Πότε:
19/10/2023 - 22/10/2023 
Που:
Metropolitan Expo - Σπάτα
Κατηγορία:
ROTA - Οργάνωση Εκθέσεων

Περιγραφή

H έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ είναι το απόλυτο σημείο συνάντησης του κατασκευαστικού και οικοδομικού κλάδου.

19-22 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo

URL έκθεσης: https://buildexpogreece.com/

ΓΕΝΙΚEΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡIΕΣ

Τα πάντα για την έκθεση Οικοδομή

Προϋποθέσεις εισόδου

Η είσοδος στην έκθεση επιτρέπεται σε επαγγελματίες του κλάδου όπως: αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές, γραφεία μελετών, τεχνικές εταιρείες, κατασκευαστές, εμπόρους δομικών υλικών και εξοπλισμού κτιρίων, εγκαταστάτες δικτύων (υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, ηλεκτρονικοί, ψυκτικοί, ειδικοί καυστήρων, συστημάτων ασφαλείας και ανελκυστήρων), επαγγελματίες και τεχνίτες πέτρας, μαρμάρου, ξύλου, αλουμίνιου και γυαλιού, οικοδόμους, ελαιοχρωματιστές κ.α.

Με τις συμμετοχές των εκθετών και το ενδιαφέρον ξένων επισκεπτών να έχουν ήδη ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, η φετινή έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023 μεγαλώνει ακόμα περισσότερο σε μέγεθος. Επιπλέον, ανταποκρινόμενη στην πραγματικότητα της σύγχρονης εποχής και στην ανάγκη των ελληνικών εταιρειών για εξωστρέφεια, επενδύει στον διεθνή χαρακτήρα της και στο ρόλο της ως ιδανική πλατφόρμα για την ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας στην ευρύτερη περιοχή. Κεφαλαιοποιώντας τη φήμη της εκτός συνόρων αλλά, παράλληλα, θέτοντας σε εφαρμογή μια εκτεταμένη καμπάνια ενημέρωσης και προώθησης στο εξωτερικό, η έκθεση ανοίγεται ακόμα περισσότερο σε μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες από την Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και από άλλες περιοχές υψηλής αγοραστικής σημασίας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023 οι επαγγελματίες του κλάδου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για οτιδήποτε έχει σχέση με την κατασκευή νέων κτηρίων, την ανακαίνιση, αλλά και να δουν από κοντά νέα προϊόντα και καινοτόμες τεχνολογίες. Μέσα από ένα ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων, υλικών, συστημάτων και υπηρεσιών, οι εκθέτες παρουσιάζουν τις λύσεις του μέλλοντος, αναδεικνύοντας την έκθεση ως ένα εξαιρετικό επαγγελματικό εργαλείο.

Με δεδομένη την επανεκκίνηση της αγοράς, οι επαγγελματίες του κλάδου της οικοδομής, των κατασκευών, των υλικών και του design δίνουν ραντεβού στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo από τις 19 έως και τις 22 Οκτωβρίου 2023, καθιστώντας την έκθεση ως το σημαντικότερο γεγονός του κατασκευαστικού κλάδου.

Τόπος διεξαγωγής

Metropolitan ExpoΧάρτης
Εκθεσιακό κέντρο:
Metropolitan Expo
Οδός:
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών
ΤΚ:
19019
Πόλη:
Σπάτα
Νομός:
Αττικής
Χώρα:
Χώρα: gr

Περιγραφή

Athens Metropolitan Expo

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»
190 19, Τ. Θ. 800 72, Σπάτα
Τηλ. 210 3542900 Fax 210 3542910
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
www.metropolitanexpo.gr

 

Φωτογραφικό υλικό

ekthesiakoixoroi.jpginfo.jpgmapGr.jpgparking.jpgvisitors.jpg

Πρόσβαση

metexpoaccess.pngmetexpoaccess2.pngmetexpoaccess3.pngmetexpomap.jpg

 

Περιληπτικά

Το METROPOLITAN EXPO αλλάζει τα εκθεσιακά δεδομένα της Ελλάδας, η οποία πλέον διαθέτει ένα Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο διεθνών προδιαγραφών.

Το METROPOLITAN EXPO αποτελεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της Αττικής, καλύπτοντας συνολικά 50.000 τ.μ. και συγχρόνως το πλέον σύγχρονο, προσφέροντας μία Ευρωπαϊκού επιπέδου εκθεσιακή υποδομή στο λεκανοπέδιο, αλλά και σε όλη τη χώρα.

Η λειτουργία του ξεκίνησε το 2009, σε ένα από τα πιο νευραλγικά σημεία της πρωτεύουσας, τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», γεγονός που το καθιστά σημείο αναφοράς στο εκθεσιακό γίγνεσθαι.

Το METROPOLITAN EXPO ανοίγει νέους ορίζοντες στην εκθεσιακή και συνεδριακή πραγματικότητα της χώρας μας.

mail επικοινωνίας

Για ενημερώσεις ή δελτία τύπου επικοινωνήστε μαζί μας στο info@iexpo.gr

Ανακοινωσεις - Δελτια τυπου