Σάββατο, Ιούλιος 20, 2024

Καλώς ήρθατε στην πληρέστερη εκθεσιακή πύλη!

Για ενημερώσεις ή δελτία τύπου επικοινωνήστε μαζί μας στο info@iexpo.gr

Εκδήλωση 

Beauty Greece
Τίτλος:
Beauty Greece
Πότε:
11/11/2023 - 13/11/2023 
Που:
MEK Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο - Παιανία
Κατηγορία:
Beauty Greece Tsirimokou

Περιγραφή

 

URL: https://www.beautygreece.gr/

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση, να σας ανακοινώσουμε τις ημερομηνίες των Χειμερινών Εκθέσεων BEAUTY GR, που θα διεξαχθούν, το Νοέμβριο στην Αθήνα και τον Δεκέμβριο στην Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα Events του Κλάδου της Ομορφιάς στην Ελλάδα, και αποτελούν τα Σημεία Συνάντησης, όλων των επαγγελματιών Παροχής Υπηρεσιών Ομορφιάς (Αισθητικής, Μακιγιάζ, Κομμωτικής, Περιποίησης Άκρων, Ποδολογίας, Spa, Ημιμόνιμου Μακιγιάζ κ.ο.κ.).

Είσοδος Δωρεάν, αποκλειστικά και μόνο για Επαγγελματίες, Σπουδαστές και Εμπορικούς Αντιπροσώπους του Κλάδου Παροχής Υπηρεσιών Ομορφιάς, αρκεί να είναι εγγεγραμμένοι στην Πλατφόρμα Πιστοποιημένων Μελών των Εκθέσεων BEAUTY GR. Κάθε επαγγελματίας επισκέπτης, έχει την δυνατότητα να συνοδεύεται κατά την είσοδό του στην Έκθεση από έναν και μόνο Συνοδό, για τον οποίο θα πρέπει πρώτα να έχει εκδώσει Ψηφιακή Κάρτα Εισόδου Συνοδού (μέσα από τον λογαριασμό του στην Πλατφόρμα).

Η ΕΚΘΕΣΗ είναι ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Στις Εκθέσεις BEAUTY όπως πάντα, οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να κάνουν τη δική τους έρευνα αγοράς ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα ομορφιάς και να πετύχουν συμφέρουσες εμπορικές συμφωνίες, εκμεταλλευόμενοι τις εκθεσιακές προσφορές, που πάντα προσφέρουν οι Εκθέτες μας. Επιπλέον, θα μπορέσουν να ενημερωθούν σχετικά με όλες τις τελευταίες εξελίξεις, τάσεις & trends του κλάδου, αλλά και να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις νέων καινοτόμων προϊόντων και τεχνικών, που θα πραγματοποιηθούν στα stands των Εκθετών.

Τόπος διεξαγωγής

MEK Μεσογειακό Εκθεσιακό ΚέντροΧάρτης
Εκθεσιακό κέντρο:
MEK Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο
Οδός:
Λεωφόρος Λαυρίου 301
ΤΚ:
19002
Πόλη:
Παιανία
Νομός:
Αττική
Χώρα:
Χώρα: gr

Περιγραφή

MEK Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο

Λεωφόρος Λαυρίου 301, 19002, Παιανία

Τηλ. Κέντρο: 210 6041410 (40 γραμμές)

Fax: 210 6657956 -934

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

www.mec.gr

Φωτογραφικό υλικό

emprosthia_tomi.gifmecpic2.gifmecsmall.gifplano1.gif

Πρόσβαση

mec_access.pngroadmapBig.gif

Περιληπτικά

To MEC άρχισε να λειτουργεί σαν εκθεσιακό κέντρο το 1989, με γενική κάλυψη 12.000 τ.μ. φιλοξενώντας στον χώρο του τον πρώτο χρόνο 7 εκθέσεις. Απο το 1989 εώς και σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί περι τις 300 εκθέσεις, κυρίως εμπορικού χαρακτήρα και Πανελλήνιας εμβέλειας.

Ο Εκθεσιακός χώρος διαθέτει σταθερά 3 ανεξάρτητες αίθουσες που μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους, συνολικής επιφάνειας 19.700 τ.μ.

Το κτίριο υποστηρίζεται από κλιματιστικά μηχανήματα θέρμανσης - ψύξης, έχει σταθερά και κινητά μέσα πυρασφάλειας σε όλη την έκταση, υποσταθμούς παροχής ηλεκτρικού ρεύματος που καλύπτουν εκθέσεις με μεγάλες απαιτήσεις κατανάλωσης καθώς και ηλεκτρογεννήτριες για την κάλυψη του φωτισμού ασφαλείας, μεγαφωνική κάλυψη και τεχνική υποστήριξη κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, της λειτουργίας και της αποξήλωσης της έκθεσης.

Διαθέτει πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες υποδοχής επισκεπτών και εξοπλισμό γραμματειακής υποστήριξης, κυλικεία και εστιατόριο, αίθουσα εκδηλώσεων - σεμιναρίων, mini market, internet corner και wifi.

mail επικοινωνίας

Για ενημερώσεις ή δελτία τύπου επικοινωνήστε μαζί μας στο info@iexpo.gr

Ανακοινωσεις - Δελτια τυπου